Hulp nodig? Selecteer links een evenement of locatie voor een specifiek antwoord.
Kun je het evenement of de locatie niet vinden? Typ dan hieronder je vraag.

Resale

Wil je veilig tweedehands tickets kopen of verkopen? Gebruik dan het officiële event Resale Platform. Dit is de enige manier om 100% veilig je ticket(s) door te verkopen. Na de verkoop van je ticket krijgt de koper een volledig nieuw ticket met een nieuwe unieke barcode. Koop of verkoop dus geen officiële event tickets via andere kanalen.

Via het Resale Platform kun je als verkoper niet meer dan de originele prijs vragen, wel zo eerlijk. Alleen als koper betaal je 8% transactiekosten. 

Goed om te weten:

Tickets verkopen

  • Je kunt jouw ticket(s) voor maximaal 100% van de nominale waarde (excl. servicekosten) doorverkopen.
  • Er worden 8% transactiekosten in rekening gebracht aan de persoon die het ticket koopt. Servicekosten die oorspronkelijk zijn betaald, worden niet terugbetaald zodra je jouw ticket doorverkoopt.
  • Bied als verkoper je ticket aan via 'Bestelling Beheren' via de bevestigingsmail die je hebt gekregen na het kopen van je ticket. Klik vervolgens op 'Meer acties' en daarna op 'Doorverkoop'.
  • Er wordt automatisch een Resale-account voor je aangemaakt. Hiervan krijg je een bevestiging per mail
  • De verkoper ontvangt een bevestiging zodra zijn ticket is doorverkocht. De verkoper heeft altijd de kans om zijn ticket in te trekken zolang het ticket niet is doorverkocht of is toegevoegd aan iemands winkelmandje.

Tickets kopen

  • Als je een ticket wil kopen via het officiële event Resale Platform, moet je een Resale account aanmaken. Dit is een ander account dan dat je mogelijk al hebt van dit event.