Hulp nodig? Selecteer links een evenement of locatie voor een specifiek antwoord.
Kun je het evenement of de locatie niet vinden? Typ dan hieronder je vraag.

Hoe verkoop ik mijn ticket via de Resale?

Bepaalde evenementen werken met de Resale functie. Dit is een veilige, eerlijke manier om tweedehands tickets door te verkopen en te kopen, met als doel fraude en hoge wederverkoopprijzen te voorkomen.

Tickets kunnen worden gekocht en verkocht op het Resale platform in slechts enkele stappen:

  1. Het verkopen van een ticket: Maak je Resale account aan en vul je barcode in inclusief de wederverkoopprijs. Je ticket kan nu gekocht worden door andere fans!
  2. Een ticket kopen: Maak je Resale account aan en selecteer een van de beschikbare tickets die te koop worden aangeboden. Vul je betalingsgegevens in en koop het ticket van je keuze. Je ontvangt dan je bevestigings- / personalisatiemail.
  3. Succesvolle wederverkoop: De koper ontvangt het ticket en de verkoper ontvangt het vaste bedrag op zijn bankrekening! Houd er rekening mee dat een verkocht ticket niet meer geldig is voor aankoop.

Heb je het ticket dat je leuk vindt, niet gevonden? Stel een notificatie in! Je kunt dit doen door je te abonneren op nog niet aangeboden tickets en een melding te krijgen zodra het gewenste ticket beschikbaar is.