Hulp nodig? Selecteer links een evenement of locatie voor een specifiek antwoord.
Kun je het evenement of de locatie niet vinden? Typ dan hieronder je vraag.

Ik heb gekozen d.m.v. een eenmalige overschrijving te betalen. Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Voor sommige evenementen heb je de mogelijkheid om te betalen d.m.v. een eenmalige overschrijving in plaats van met een debit- of creditcard.

Bij deze betaalmethode kun je het volgende onthouden:

- Wanneer je hebt gekozen je bestelling te betalen d.m.v. een eenmalige overschrijving (Bank Transfer) ontvang je, na het plaatsen van de bestelling, een e-mail met de bank gegevens om het bedrag over te maken.
- Vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst, heb je over het algemeen 10 werkdagen om de bestelling met een betaling af te ronden (dit is inclusief de tijd die het kost voordat het bedrag daadwerkelijk op onze rekening staat). Als het bedrag voor de deadline nog niet is ontvangen, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.
- Je bestelling is niet automatisch compleet en betaald wanneer je het bedrag heeft overgemaakt. Het kan ongeveer 5 dagen duren voordat het bedrag bij ons geregistreerd staat. Zodra wij het geld ontvangen hebben, krijg je een bevestigingsmail toegestuurd met een downloadlink voor je e-ticket (of een e-mail met informatie over personalisering afhankelijk van het evenement).