Hulp nodig? Selecteer links een evenement of locatie voor een specifiek antwoord.
Kun je het evenement of de locatie niet vinden? Typ dan hieronder je vraag.

Wat is Refund Protection (door Booking Protect)?

Een boekingsverzekering wordt aangeboden door Booking Protect. Dit betekent dat Paylogic geen invloed kan uitoefenen over een verzekering die is afgesloten bij Booking Protect.

Refund Protection geeft de mogelijkheid tot een restitutie, indien de consument niet in staat is om aan het evenement deel te nemen door verschillende omstandigheden welke beschreven staan in de Algemene Voorwaarden. Booking Protect heeft geen informatie over de bestelling die bij Paylogic is geplaatst.

Booking Protect kan je alleen helpen als je een verzekering hebt aangekocht bij de tickets. Het is niet mogelijk om een boeking verzekering af te sluiten nadat een bestelling is geplaatst. Een verzekering kan alleen tijdens het bestellen, voor sommige evenementen, worden aangekocht.

Vragen over de Refund Protection kunnen gericht worden aan Booking Protect.

Dien alsjeblieft je restitutie aanvraagformulier zo spoedig mogelijk in op het moment dat je je er bewust van bent dat je niet aan het evenement deel kan nemen door omstandigheden beschreven in de Algemene Voorwaarden van Booking Protect.